28 Oct

MUUTTUVA TYÖ – KORKE@KOULUT TYÖeLÄMÄLÄHEISINÄ SUUNNANNÄYTTÄJINÄ

Tervetuloa maksuttomaan seminaariin MUUTTUVA TYÖ – KORKE@KOULUT TYÖeLÄMÄLÄHEISINÄ SUUNNANNÄYTTÄJINÄ 15.11.2016 klo 12–16.30 Diakonia-ammattikorkeakouluun. Iltapäivän aikana keskustelemme avoimen korkeakouluopetuksen mahdollisuuksista palvella työelämää ja sote-uudistusta esimerkiksi ikääntyneiden palveluissa. Lisäksi pureudumme viestinnän rooliin palveluiden saavutettavuuden mahdollistajana. Ohjelman löydät liitteestä.

Aika: 15.11.2016 klo 12–16.30

Paikka: Diakonia-ammattikorkeakoulu, Kyläsaarenkuja 2, Helsinki, luokka 332

Ilmoittautuminen seminaariin 6.11.2016 mennessä. Seminaari on maksuton, mutta pyydämme ilmoittautumiset kahvitarjoilun vuoksi.

Seminaarin järjestää ESR-rahoitteinen Työelämälähtöinen avoin korkeakouluopetus (AVOT)-hankkeen SOTE-pilotti. Hanketta koordinoi Turun yliopisto, ja SOTE-pilottia toteuttavat Diakonia-ammattikorkeakoulu, Itä-Suomen yliopisto ja Karelia-ammattikorkeakoulu. Avot-hankkeen tavoitteena on rakentaa kasvu- ja rakennemuutosalojen osaamistarpeisiin ketterä ja kestävä toimintamalli avoimen korkeakouluopetuksen järjestämiseksi. Lisäksi tuotetaan osaamiskokonaisuuksia, jotka palvelevat työssä ja työttömänä olevia eri alojen asiantuntijoita ja edistetään avoimen korkeakouluopetuksen työelämälähtöisyyttä.

Kutsua tilaisuuteen saa mielellään välittää eteenpäin. Lämpimästi tervetuloa!