23 Feb

AVOT-hankkeen loppuseminaari 16.-18.5.2018

AVOT-hankkeen loppuseminaari järjestetään 16.-18.5.2018 Silja Symphonylla Helsinki-Tukholma-Helsinki -risteilyllä. Aloitustilaisuus pidetään 16.5.2018 vielä satamassa ollessa klo 13.00-16.00 ja siinä keskitytään elinikäisen oppimisen ja aikuiskoulutuksen tulevaisuuden haasteisiin ja AVOT-hankkeessa saatuihin kokemuksiin. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita aloitustilaisuuteen.

Varsinainen loppuseminaari on kutsuseminaari sadalle hengelle ja kutsuttavien listalla ovat mm. kaikki avointa korkeakoulutusta järjestävät yliopistot & ammattikorkeakoulut, hankkeen ohjausryhmä, ammattiliitot, muita samaa aihetta edistäviä hankkeita ja sidosryhmiä. Tavoitteena on jalkauttaa AVOT-hankkeessa rakennettua toimintamallia, verkostoitua ja edistää konkreettista yhteistyötä jatkossa. Työskentelemme laivalla teemaryhmissä, joita ovat mm., Bio- ja ympäristöalan yhteistyöverkoston laajentaminen, Mitä jää tehtäväksi AVOT2-hankkeessa?, Mitä avoin korkeakouluopetus voi tehdä ohjelmistoalalla?, AVOT-hankkeen työkirjan testaus, Ennakointi koulutussuunnittelussa sekä Työelämän toimeksiannot ja -projektit osana avointa korkeakouluopiskelua.

Tukholmassa vierailemme työelämässä oppimiseen, aikuiskoulutukseen ja yrittäjyyteen liittyvissä kohteissa. Takaisin Helsinkiin palaamme 18.5. aamulla.

Seminaarin ohjelmaa viimeistellään parhaillaan ja ilmoittautuminen aukeaa maaliskuussa.